När jag bjöd på dessa hade jag även gjort bruschettamed tomat och basilika som också är jättegoda. Om ni har buffé kanske ni ska prova dessa goda bruschettas
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Skär tomaterna i halvor och peta försiktigt ur kärnorna med en liten sked. Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i tomaterna och fräs dem i ett par minuter, men se till att de behåller sin form
Fördela på brödskivorna och droppa över lite créma di balsamico eller balsamvinäger. 1Salt och nymalen svartpeppar. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaterna och mozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
Lite shopping i mat butiken och sen bus med de små grabbarna. Ännu en underbar dag, tidig frukost med det största barnbarnet Millian… sen vaknade minstingen Milton
Bruschetta är en populär förrätt, då ofta med tomater men varför inte göra en ny spännande version. Jag tycker att det är så himla gott med kronärtskockshjärtan och därför har det blivit kronärtskocksröror och annat med kronärtskockor på sistonde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.