Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Torka dem och stick små hål i skalet med en provnål. Smaka av med salt och peppar. Garnera med dill. Eller lägg potatisarna på en tallrik i mikron, täck med mikrolock och tillaga dem i ca 10 minuter på full effekt, beroende på hur stora potatisarna är
Rör ner de kokta makaronerna och smaksätt med rosmarin, salt och peppar. Gör så här. Sätt ugnen på 200°. Skär purjolöken och de frysta rotsakerna i strimlor
Igår gjorde jag en broccolipajmedädelost som blev väldigt god. Servera gärna med en grönsallad till. 1,5 dl riven ädelost. Tryck ut degen i en pajform, nagga botten med en gaffel och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen i 10 minuter. 1,5 dl riven ädelost
Superbra pajkalsrecept med grahamsmjöl och potatis. Använd styrka på ädelosten efter smak, jag tog en väldigt mild variant, Kvibille Ädel Special, passar bra om man inte vill ha för distinkt smak
Tryck till lätt, så att inte för mycket är ovanför ytan In i varmluftsugn i 20 min på 225 grader Servera tillsammans med ruccolasalladen och ringla över olivoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.