Igår gjorde jag en broccolipajmedädelost som blev väldigt god. Servera gärna med en grönsallad till. 1,5 dl riven ädelost. Tryck ut degen i en pajform, nagga botten med en gaffel och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen i 10 minuter. 1,5 dl riven ädelost
Tryck till lätt, så att inte för mycket är ovanför ytan In i varmluftsugn i 20 min på 225 grader Servera tillsammans med ruccolasalladen och ringla över olivoljan
Strimla skinkan och lägg i pajskalet tillsammans med osten och broccolin. Idag har vi förberett morgon dagens middag genom att använda pajdegs rester i från frysen
Börja med att blanda alla ingredienser till pajskalet. Njut med en sallad. Tryck ut pajdegen i en form, nagga med en gaffel och låt den vila i kylen i 30 min
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.