De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
medans det gör det. Blanda 2 dl grädde med 2 dl cream frai med en riven fiskbuljongtärning, curry, salt o peppar. 2 dl grädde med. 2 dl cream frai med en riven fiskbuljongtärning, curry, salt o peppar
4 smör eller margarin att smörja formen med 2 ägg 4 dl mjölk 1 dl vatten 1 tsk salt 1 1/2 dl vetemjöl 750 g potatis 360 g strimlad, rökt skinka Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna penne) 3 msk olivolja 2 mozzarella (à 125 g) 1 dl avrunna soltorkade tomater 1 gul paprika 1 rödlök 65 g ruccola salt svartpeppar Till servering ciabattabröd charketurier, t ex salami och lufttorkad skinka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Soltorkade tomater 25 % rabatt ICA 200 g Mer info Ladda kupong
Igår gjorde jag en broccolipajmedädelost som blev väldigt god. Servera gärna med en grönsallad till. 1,5 dl riven ädelost. Tryck ut degen i en pajform, nagga botten med en gaffel och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen i 10 minuter. 1,5 dl riven ädelost
Superbra pajkalsrecept med grahamsmjöl och potatis. Använd styrka på ädelosten efter smak, jag tog en väldigt mild variant, Kvibille Ädel Special, passar bra om man inte vill ha för distinkt smak
Tryck till lätt, så att inte för mycket är ovanför ytan In i varmluftsugn i 20 min på 225 grader Servera tillsammans med ruccolasalladen och ringla över olivoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.