Denna gång fyllde jag den med en avokadohummus, keso, zucchini och ruccola. Min avokadohummus gjorde jag bara genom att mixa kikärtor med avokado, citronskal- och saft, olivolja, sesamolja, salt och peppar
Servera med en god blandad sallad och gärna en kikärtssallad. Täck med lasagneplattor. Fina smaker från spenat, zucchini, tomat och chili och snabblagad om man väljer färska lasagneplattor och har tomatsåsen klar (från frysen eller från butiken), Lasagnen innehåller keso istället för bechamelsås ochkeson ger en fin textur till rätten
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Skölj zucchini, skär bort dåliga bitar med potatiskalare. Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Strö över salt, peppar och örtkrydda medan du bryner dem lätt. Idag delar jag ett recept på nyttig pizza med zucchini som botten men längre ner hittar du även länkar till andra goda recept med zucchini
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Pensla bröden med lite vatten precis innan du sätter in dem i ugnen, strö över solrosfrön
Under tiden förbereds en skål med uppvispat ägg och en annan med pankoströ. Jag har ju fått hem en hel del zucchini som jag försöker hitta på lite olika saker med
4 ca 400 g svartkål 1 lök 1 stor vitlöksklyfta 1 msk olivolja 1 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl vispgrädde 1/2 dl finriven parmesanost salt och svartpeppar 1 dl pumpafrön Till servering potatis gnocchi rökt skinka Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.