Vi hade grilladekycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor ochgrillat lamm och den har passat precislika bra där
Enkelt, även för barnen att vara med, inte dyrt och tog inte lång tid. Jag gillar ju verkligenmina tryfflar som jag gör men de här blev också supersmarrigaoch de är lite snällare mot plånboken så här några dagar innan jul
Blanda i en ugnsform med olivolja, salt ochvitpeppar. Blanda fläskkarrén med olivolja, ostronsås, kryddor samt vinägeri en skål att marinera medan du lagar tillbehör
Att dofter och smaker kan göra en påmind är det absolut ingentvivel om, detta bakverk fick jag som litenvilket jag själv inte har några minnen av, men efter att jag fick detta recept av min mamma varpå hon sa att "dessa älskade nialltid när ni var små du ochdin bror" så var jag självklart tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.