Så godoch knaprig blev den, och den höll ihop. salt och oregano. Blanda ihop allt till en smet och kleta ut till en fyrkant/cirkel på oljat bakplåtspapper
Kan vara det godaste (ochnyttigaste) Banana bread jag ätit. Vi ska göra lite studiebesök på olika gym, träna, äta god mat, shoppa och bara njuta av att vara i världens bästa stad
Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Det går att få till godaochnyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier
Blir absolut godast efter någon dag. *tycker personligen att det är godast med morötter* Lycka till. vetekli 2 dl havrekross el vetekross 2 dl grovt rågmjöl 2 dl grahamsmjöl 5 dl vetemjöl 1 dl linfrön (kan skippas) 1 ½ dl rivna morötter el russin 5 tsk bikarbonat 2 tsk salt 1 liter fil 2 dl mörk sirapBlanda ihop alla torra ingredienser, väldigt noggrant (kan förstöra hela brödet annars) Tillsätt fil och sirap Häll smeten i smorda 2x2 liters formar Ställ formarna nederst i ugnen, OBS ugnen ska vara kall när de sätts in
Hemligheten stavas Baksött från Hälsotreats (jag har köpt och betalat detta själv, har inte ens haft kontakt med företaget – totalt osponsrat inlägg med andra ord)
Blanda alla torra varor, klipp aprikoserna i småbitar och rör runt i mjölblandningen. Blanda filmjölk, mjölk och sirap och rör ner i mjölblandningen, rör om tills allt blandat sig ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.