Skördegratäng med b.l.a. zucchini, broccoli, potatis, keso och feta
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Skördegratäng
  • 4 - 5 portioner 1 msk olivolja
  • 300 g strimlad purjolök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 normalstor tärnad zucchini (ca 400 g)
  • 250 g kall kokt potatis, skuren i tärningar eller små bitar
  • 400 g kokta broccolibuketter
  • 15 - 20 gröna oliver, urkärnade och finhackade
  • 1 - 1½ tsk örtsalt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 250 g keso
  • 150 g smulad fetaost
  • 4 ägg 2 ½ dl grädde eller standardmjölk
  • lite matfett till att smörja formen med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.