Tärna 1 pkt 400 g vit fisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles
Tärna och koka 2 potatis i lite vatten med hönsbuljong. Lägg över den färdigkokta potatisen i mixern tillsammans med en stor näve färsk bladspenat, bladpersilja, en hackad vitlök, 1/3 pressad citron, citronpeppar, salt och 1 dl creme fraiche light
Späd eventuellt med mer vätska om så önskas. Koka potatis, lök, selleri och broccoli mjuka i grönsaksbuljongen, tillsätt creme fraich, citron, persilja och kryddor och mixa till en slät soppa
Späd eventuellt med mer vätska om så önskas. Koka potatis, lök, selleri och broccoli mjuka i grönsaksbuljongen, tillsätt creme fraich, citron, persilja och kryddor och mixa till en slät soppa
och dela med er av sidan. blev med färsk mald nötfärs som jag fått av Bulltofta kött. Öppna locket, blanda i vitvin, vatten, tomatpure, potatis och oregano,
kycklingen blandade den med potatisen och kompotten sen bakade av allt i ugnen. Jag började med att tillaga broccoli kompotten, sen kokade jag en laddning
1250 g keso. 125 g smörSå här gör du Starta ugnen på 200 grader Mät upp mjöl och salt i en bunke Tillsätt hälften av mölken och vispa till en slät smet Vispa ner resten av mjölken, ägg och 1 dl av keson Skala och grovriv potatisen Rör ner potatisen i smeten Lägg smöret i en långpanna och ställ in i ugnen så smöret smälter Tag ut långpannan och häll ner smeten i långpannan med det smälta smöret Grädda pannkakan i mitten av ugnen ca 30 minuter (eller tills pannkakan får lite färg Servera med resten av keson, gärna lingonsylt och en god sallad Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 38
Blanda cream cheesen med creme fraiche och pepparrot. Smaka av med salt. Stek broccolin ett par minuter i olivolja i en het stekpanna och smaka av med flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.