Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g benfritt nötkött,högrev eller bog Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1½ msk vetemjöl 1 msk tomatpuré 3 lagerblad 1 tsk torkad timjan 2 dl rödvin 2½ dl köttbuljong 100 g rökt sidfläsk 8 steklökar 2 vitlöksklyftor 200 g färska champinjoner
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Det var sjukt länge sedan jag åt en riktig boeufbourguignon. Vegetarisk (vegansk) BoeufBourguignon, 8-10 personer (Dela receptet på hälften för en vanlig middagsservering)
Klart att det kommer viktigpettrar och skriker något om att det inte längre är en BoeufBourguignon och det kanske det inte är, alternativt är det en Boeuf med touch av äpplen på mitt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.