8 timmar
Flytta grytan till en mellanvarm platta och tillsätt vin, morötter, tomatpuré och maizena. Låt sjuda ca 10 minuter så såsen tjocknar och morötterna blir klara. Stek under tiden svampen i smör på hög värme tills fint brynta. Stek därefter fläsket/baconet krispigt.
Skönt att hon blev så mycket bättre på en dag, igårkväll lät hennes andning riktigt dålig och jag funderade på att åka till akuten för att hon skulle få inhalera
I morse när vi vaknade var det alldeles vitt på marken, det måste alltså ha snöat i natt. Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
" Så tittar jag på receptet jag följde och. Nåja, jag fick receptet från snälla Anette som bloggar på Husmorsorna och det var GOTT, och det är väl huvudsaken
Jag är supernöjd, trots att den tar lite längre tid på sig än vad föregångaren gjorde. Mig gör inte det någonting eftersom jag ändå är på jobbet då maten tillagas
Häll över köttbuljongen och kör grytan på high temperature i ~8 timmar. Innan servering koka soppan på spisen i ung 15-20 minuter för att få rätt konsistens
Lägg sedan på köttet. Lägg sedan på resterande grönsaker. Slå på vatten och sätt på locket. Låt slow cookern gå på högsta 1-2 timmar och dra ner till lägsta (alt låta den gå på lägsta hela tiden men med längre tillagningstid) Låt gå i 2-3 timmar till, tills köttet är klart
Stek på grytbitarna i en gryta på spisen och häll på porter och soja och smula ner buljongen. Du kan också göra detta i en slowcooker men då öägger du i allt från början, kör på slow ca 5 tim
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.