VärmandeBoeufBourguignonochkraschadpotatis känns precis rätt just nu. Så bästa sättet att muntra upp sig på sådana här struldagar är en härligt varm och rustik gryta som BoeufBourguignon
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschadpotatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Kraschadpotatis är urläckert och ett av mina absoluta favorittillbehör vid maten. Jag testade att ha lite saffran i vitlökssmöret och penslade potatisarna gyllene
Vi åt även kraschadepotatisar till och en palsternackspuré, håriga kuvert och brysselkål. Mycket gott blev det och jag har hittat ett måste-tillbehör som inte syns på bilden
Servera tillsammans med bröd eller kokt potatis. Den här söndagen gick verkligen i väntans tecken hemma hos oss så det var lika bra att köra all in - jäste brödet hela förmiddagen och så smårördes det i grytan som skulle bli boeufbourguignon hela eftermiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.