grytor

grytor

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Hej vänner,. Idag har jag tvättat alla fönster här hemma, så jag känner mig lite extra duktig, och igår blev det dessutom ett riktigt långkok här hemma, Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon à la Per Morberg

Boeuf Bourguignon à la Per Morberg

Låt fläsket smälta i en emaljerad gjutjärnsgryta. När det blivit ljusgult ska smålökarna i. Låt dem steka i ungefär 15 minuter utan lock
Mors dilldoftande laxgryta

Mors dilldoftande laxgryta

Vällagad mat behöver inte ta lång tid. Den här supersmarriga laxgrytan gör du på 15 minuter. Grytan går lika bra att göra på fryst lax som på färsk, se bara till att tina laxen först
Vintergryta på högrev

Vintergryta på högrev

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg högrev , bit eller färdigskurna grytbitar 80 gram sardeller , i olja 150 gram rökt sidfläsk , i tärningar utan svål 1 msk smör , och rapsolja 200 gram palsternacka(or) , skuren i grova bitar 200 gram steklökar , hela 5 dl rött vin 1 msk kalvfond , utspädd i 2 dl vatten 7 dl krossade tomater 20 gram vitlök(ar) , finhackad 3 st lagerblad 1 msk rosmarin 1 msk timjan 250 gram skogschampinjoner , i delar 1 odefinierad salt 1 msk maizena , Eventuellt, utrörd i 2 msk vatten Köp receptet
Gräddig fiskgryta med fänkål

Gräddig fiskgryta med fänkål

Gräddig fiskgryta med fänkål. Skär morötter i två centimeter stora bitar. Dela fänkålen, skär bort roten och skär i jämna grytbitar
Mustig köttgryta med potatismos

Mustig köttgryta med potatismos

Ansa högreven från eventuellt segt och senor och skär den till bitar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet runt om
Fiskgryta med purjolök

Fiskgryta med purjolök

1. Skär fisken i bitar eller kuber. Stek dem gyllene i smör och olja, men inte färdigt, salta och peppra
Lyxig skaldjursgryta

Lyxig skaldjursgryta

Skaldjursgryta. Fräs vitlöken i olivolja, häll på fiskbuljong och passerade tomater. Koka upp och koka ett par minuter
Asiatisk fiskgryta

Asiatisk fiskgryta

Skala räkorna. Frys in skalen till en räksoppa en annan dag. Skär fisken i 2x2 cm bitar. Fräs vitlök och schalottenlök tills de är mjuka utan att de tar färg