Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. 300 g Räkor med skal. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
löjrom, MSC-märkta. ca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta. ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta. Toast skagenca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta 0,5 rödlök 1 knippe örter (dill, gräslök) 1 citron 1 tsk stenbitsrom, MSC-märkta löjrom, MSC-märkta 2-3 msk majonnäs 1 msk crème fraiche, 38% 4 skivor rostbröd salt
Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt och peppar. Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche
Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Skär försiktigt av ett lock och lägg i fyllningen strax innan serveringen
Späd med mjölk och koka upp under omrörning. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Tillsätt mjöl och mjölk, och värm under omrörning tills smeten släpper kastrullens kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.