Fyllda tunnbröds
rullar
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 
200 g färskrökt lax
  • 11 gräslök
  • 1
2 dl crème fraiche

  • 12 msk kaviar
  • 1
 salt och peppar
  • 1150 g filéer av matjessill
  • 1
1/2 rödlök
  • 1
1 knippa dill
  • 1
6-8 rädisor
  • 1
1 hårdkokt ägg

  • 12 dl crème fraicheFyllning med lax och kaviar: 
1. Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt och peppar.
 2. Bred blandningen över 4 av tunnbröden och rulla ihop dem från kortsida till kortsida så hårt det går.
 3. Låt dem ligga en stund i kylskåpet och skär sedan varje rulle i 5 bitar före servering.
  • 1
 Fyllning med matjessill och ägg
: 1. Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
 2. Gör därefter på samma sätt som ovan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.