Grovhacka chokladen. Rör er nötter, smör, banan, choklad, ägg och olja. Till ca 40 biscotti. 50 g mörkchoklad 70%. Skär i 1 cm breda sneda skivor med vass kniv. Lägg tillbaka på plåt med snittytan upp och grädda mitt i ugn i ca 6 min. Låt biscottin stå kvar och torka ca 1 timme. Till ca 40 biscotti. 50 g mörkchoklad 70%
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Blanda det med mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och salt. Hacka choklad och nötter grovt. Rulla degen till två rullar på en plåt med bakplåtspapper
Tre tillplattade längder innan gräddningSkurna och torkade med snittytan uppåt Biscottimedchoklad. De var mycket enklare att baka än vad jag trott så nu ska det bakas biscottimed alla möjliga smaker
Biscottimed vit chokladLiknande bloggposter. Som den fantastiska italienska biscottiskorpan, till exempel, som åtnjöt ett rejält uppsving när espressobarer och cappuchinofik började ta över de gamla bakelsekonditorierna
Lingonens sura och lite bittra smak passar perfekt i kombination med den söta vita chokladen. Skorporna blir väldigt vackra med de röda lingonen i också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.