Kavla ut degen och tryck ut kakor. Stämplade kakorPublished 14 januari, 2014 | By Slickepotten. Posted in Ägg, Bakning, Småkakor 4 små kakastämplar som det kilade i fingrarna att få prova
Kolakakor. Jag har sagt det förut men det här är verkligen en av mina favoritkakor. Har inget minne av att jag ätit dessa kakor innan jag för några år sedan pratade med en kollega (med norsk bakgrund) som berättade att de alltid hade "Koola kakor" till jul
500 g rabarber2 dl havregryn2 dl socker1 3/4 dl vetemjöl1/2 tsk bakpulver1/2 tsk vaniljsocker125 g smör1/2 dl vispgrädde1/2 dl ljus sirap Ansa och dela rabarberna i mindre bitar
Chokladhimlen är nära. Vilken brownie, krämig konsistens och en helt underbar glasyr. I receptet ingår kaffe i både kaka och glasyr, men det kan givetvis uteslutas om man absolut inte tycker om kaffesmaken
Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall