Tre tillplattade längder innan gräddningSkurna och torkade med snittytan uppåtBiscottimedchoklad. De var mycket enklare att baka än vad jag trott så nu ska det bakas biscottimed alla möjliga smaker
Biscotti kommer från Italien och har bakats sedan urminnes tider. Låt vila ett par minuter, skär dem sedan medan de fortfarande är varma i ca två centimetersbitar
Ägg PärlsockerVärm upp matfettet tillsammans med mjölk pålåg värme. Jag tog ett vanligt recept på lussekatter men bakade ut det som snäckor och hade helt enkelt i chokladen, mandelmassan och kardemumman som fyllning
Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vitchoklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vitchoklad och det blev jättegott
Som den fantastiska italienska biscottiskorpan, till exempel, som åtnjöt ett rejält uppsving när espressobarer och cappuchinofik började ta över de gamla bakelsekonditorierna
Skorporna blir väldigt vackra med de röda lingonen i också. Små italienska skorpor perfekta att doppa i kaffet eller att krossa och strö över vaniljsglass som en dessert
Vitchoklad och saffran, sådär krämigt. Hen har uppenbarligen aldrig smakat den här enkla men ack så goda efterrätten som får mig att vilja äta saffran varje dag, året runt
Mortla saffranmed en sockerbit och rör ihop med smör, strösocker, vaniljsocker och sirap. Receptet innehöll både mörk och vitchoklad, men jag har bara vit i och är jättenöjd med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.