Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
En riktigt god och söt paj som går att göra i stor och litet format. Den går att både på sommaren och även på vintern och du skippar jordgubbarna och har en klick glass till istället för grädden
Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Klä en mindre form med bakplåtspapper och häll försiktigt upp chokladkolasmeten i den. Blanda alla ingredienser i en stor tjockbottnad kastrull och rör om
Jag har gjort ett chokladpaj skal denna gången fyllde jag med choklad proteinpudding och grädde men man kan ju fylla skalet med bra grädde och bär om så önskas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.