Polkabräck med vit ochmörkchoklad. · Bryt chokladen i mindre bitar. Jag smaksatte min med saffran, mortlad kardemumma och pistagenötter – en riktig god kombination
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem medchoklad. Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja
Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Bryt ned chokladen i det smälta smöret och låt det smälta samman
Chokladoch nötter. Att jag format dom runda är för att jag tycker att det är enkelt och vackert, men du kan lika gärna hälla smeten i en burk med bakplåtspapper och skära fyrkanter istället
Köttgryta med porter ochmörkchokladNu har husmor laborerat igen. Förstås en ripasso passar ju med torkad frukt ochchokladtoner, ett amarone eller en valpoliciella classico
Ta med en matsked (eller glasskopa) upp en klick deg, rulla till en boll och platta till den något. Det här är ett amerikanskt recept med amerikanska mått
Vänd ner all hackad choklad. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar. Lägg dessertskedsstora klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper
Smält mörkchokladoch fördela över barsen. Observera att temperaturerna nedan gäller mörkchoklad. Om du vill att chokladen ska vara stelnad i rumstemperatur kan du med fördel temperera chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.