Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Blanda det med mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och salt. Hacka choklad och nötter grovt. Rulla degen till två rullar på en plåt med bakplåtspapper
Tre tillplattade längder innan gräddningSkurna och torkade med snittytan uppåt Biscottimedchoklad. De var mycket enklare att baka än vad jag trott så nu ska det bakas biscottimed alla möjliga smaker
Biscottimed vit chokladLiknande bloggposter. Som den fantastiska italienska biscottiskorpan, till exempel, som åtnjöt ett rejält uppsving när espressobarer och cappuchinofik började ta över de gamla bakelsekonditorierna
Lingonens sura och lite bittra smak passar perfekt i kombination med den söta vita chokladen. Skorporna blir väldigt vackra med de röda lingonen i också
Har länge gått och funderat på biscotti, borde vara nåt som faller mig i smaken. Mitt recept innehöll dettaBiscottimedchoklad, mandel, honung och ingefära ca 30 st2 st ägg1 Biscottimedchoklad, mandel, honung och ingefära ca 30 st
Låt plåten med kakorna stå kvar i den avstängda ugnen å torka. Hacka chokladen. Servera med en kopp te eller smula sönder en över en skål med vaniljglass - succé
Med det lite oväntade snöovädret idag så bestämde jag mig för att tillbringa dagen i köket och baka och laga mat, och att också testa att göra biscottis – på jobbet har vi flera olika sorter till fikat, men jag hittade ett recept med cognac och choklad som såg väldigt gott ut
Efter mitt förra försök med kardemumma biscotti hade jag nu lust att testa något annat, de andra var goda men det är alltid spännande att testa nya smakkombinationer och det blev med apelsin, choklad och hasselnötter för det fanns hemma i skåpet
Grovhacka chokladen. Rör er nötter, smör, banan, choklad, ägg och olja. Till ca 40 biscotti. 50 g mörk choklad 70%. Skär i 1 cm breda sneda skivor med vass kniv. Lägg tillbaka på plåt med snittytan upp och grädda mitt i ugn i ca 6 min. Låt biscottin stå kvar och torka ca 1 timme. Till ca 40 biscotti. 50 g mörk choklad 70%
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.