Fetaost biffar med soltorkadetomater. Finhacka de soltorkadetomaterna. 5 st soltorkadetomater i olja. Forma till 4 stora biffar. Hetta upp en stekpanna med olivolja eller margarin och stek biffarna ca 6 minuter på varje sida
Grovhacka sedan oliver, soltorkadetomater och fetaosten. Forma smeten till 12 pannbiffar och stek på svag värme (annars kladdar osten) i stekpanna. 5 soltorkadetomater
Soltorkadetomater. Forma sedan till biffar ca 150 g/st. Hacka allt väldigt litet, (alternativ kör det i matberedare) När alla tillbehör är finhackat/malet, blanda ihop allt väldigt noga
Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche med soltorkadetomater
Salta och peppra nötfärsen, forma till biffar/stora köttbullar och fyll med philadelphiasmeten. Blanda philadelphiaosten, soltorkadetomater, vitlök och färsk timjan i en skål och kör med stavmixen/vispen så allt blir en röra
Vi brukar göra biffar antingen på blandfärs eller nötfärs med hackad mozarella, hackade soltorkadetomater, de som ligger i oljelag, lite spad från tomaterna, salt peppar & timjan eller persilja eller basilika eller ngn annan krydda, helst färsk
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Strö över soltorkadetomater, fetaost och oliver. 10 soltorkadetomater (ätfärdiga). Ugn 225º. Lägg vetemjöl, havrekli och smör i bitar i matberedarens skål med kniven monterad
det som blev över av fetaost/soltorkadetomatblandningen samt en stor klick creme fracihe. 2 skivor soltorkadetomater (inlagda). 1/4 fetaost 2 skivor soltorkadetomater (inlagda)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.