Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja ochsoltorkadetomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Biffarnafylldamed len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche medsoltorkadetomater
Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan, salta och peppra. Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost medsoltorkadetomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Här är recept på Köttfärsbiffarfylldamed ost ochsoltorkadetomater. Forma färsen till medelstora "plättar", lägg en klick av fyllningen och "vik ihop" till biffar
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkadetomaterna fintBlanda riven ost medtomaterochphiladelphiaostenTalövbiffarnaoch lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.