Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche medsoltorkadetomater
servera med en god sallad och sås/dressing. Soltorkadetomater. Forma sedan till biffar ca 150 g/st. Hacka allt väldigt litet, (alternativ kör det i matberedare) När alla tillbehör är finhackat/malet, blanda ihop allt väldigt noga
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Häll av oljan ur tomaterna. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Älgfärsbiffar. Aromsmör medsoltorkadetomater till. Koka upp vatten och lägg i torkade tomater, låt stå en halvtimme för att salta ur och svälla, skölj med kallt vatten och låt rinna av
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Igår till middag blev det biffar fyllda med fetaost ochsoltorkadetomater. Vid sidan hade jag stekt potatis (skär potatis i tunna mindre skivor och stek i smör tills den får en gyllen färg och krydda med exempelvis salt och peppar), sallad och chillibea men hade gärna velat äta det med ris och tzatziki, får bli nästa gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.