Biffarav olika slag är smidiga att göra och går variera oändligt. Här gjorde jag en variant med blomkål & broccoli och hade lite rester av kokt quinoa som jag blandade i denna gång
Om köttet inte är färdiggrillat som jag gjorde så kan man ju steka det i stekpannan - biffarna och låta det svalna något innan man skivar upp det i strimlor och krydda med massor av nymald svartpeppar
Att smaksätta färsbiffar med örter tycker jag blir väldigt gott. Här har jag använt mig av torkade sådana (även vitlöken), det är snabbt och enkelt och finns alltid i kryddstället hemma
Med sommarens grundkurs i asiatisk matlagning som jag fick i Finland av Chen Åkerman i bakhuvudet, var det första gången som jag blandade in kål i en wok
Svartpeppar och havssalt. Forma 6 biffar. Värm lite kokosolja i stekpannan och stek biffarna i ca 2 minuter på varje sida tills de är gyllenbruna. Skal av 1/2 citron
Biffarav kidneybönor. Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.