400 g svartabönor på burk. 1 dl solrosfrön 2 dl kokt råris 400 g svartabönor på burk 150 g morot 1 gul lök, stor 50 g riven ost 1 msk japansk soja 1 msk dijonsenap 1 dl rismjöl 0,5 msk kinesisk soja rapsolja till stekning salt peppar
Smaka av med. Ca 380 g förkokta svartabönor (1 burk)(150 g majskorn). Forma 4 biffar av smeten. Ca 380 g förkokta svartabönor (1 burk)(150 g majskorn). Forma 4 biffar av smeten
Jag gjorde en stor sats och la resten av chokladen i formar som praliner. Smält kakaosmöret över vattenbad på låg värme i rostfri bunke, tillsätt cashewnötsmöret, kakao, vanilj och agavesirap
Brysselpudding med de svartasteavbönor. 400 gram svartabönor förkokta i tetrapak. Blanda köttfärs, ägg, 1,5 dl kokvatten från kålkoket, lite salt, lite peppar och de svartabönorna som du sköljt i kallt vatten. 1 ägg 400 gram svartabönor förkokta i tetrapak
Grillade färsbiffar med smak av spiskummin & rökt paprika. Ca 15 biffar 1 kg nötfärs 2 dl creme fraiche1 ägg1 gul lök, finhackad1 msk spiskummin2 tsk rökt paprikapulver 1 krm chilipulver1 msk kalvfond 1 msk saltsvartpeppar Blanda ihop alla ingredienser till biffarna och låt smeten vila i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.