Biff Wellington med svampfyllning
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svampfyllning 300 g skogschampinjoner 3 schalottenlökar, finhackade smör, till stekning 2 dl vispgrädde 1 krm salt 1 krm vitpeppar, ur kvarn (eller svartpeppar)
  • 1 Madeirasås4 dl madeiravin 0,5 dl balsamvinäger 2 tsk japansk soja 2 tsk farinsocker 2 schalottenlökar, tunt skivade 1 krm vitpeppar, ur kvarn (eller svartpeppar) 1 msk olivolja, att "spräcka" såsen med
  • 1 Biff Wellington1 kg oxfilé (mittbit) 2-3 krm salt 2 krm vitpeppar, ur kvarn (eller svartpeppar) 6 skivor prosciutto (el parmaskinka) 1-2 msk dijonsenap 2 ark smördeg vetemjöl äggula, till pensling
  • 1 Svamp och brysselkål300 g blandad svamp smör, till stekning olja, till stekning 200 g brysselkål, plockade blad 1 knippe färsk persilja, grovhackad 1-2 krm salt 1-2 krm vitpeppar, ur kvarn (eller svartpeppar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.