Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. Se tillatt skinkan ligger tajt mot köttet. Pensla kanterna med uppvispat ägg så att degen fäster ihop
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. Förrätt. Se tillatt skinkan ligger tajt mot köttet. Pensla kanterna med uppvispat ägg så att degen fäster ihop
En riktigt mumsig rätt som inte alls var svår att göra. 1 st fläskfilé. 3 st plattor smördeg. 1 st ägg att pensla med. Kavla ut smördegsplattorna så det blir en avlång ruta,lägg 1/2 burken mjukost och 1/2 påsen riven västerbottensost i botten på plattorna. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 20-30 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé. 3 st plattor smördeg. 1 st ägg att pensla med
Inte alltid som allt detta infrias men för att man ska kunna lägga tid på det man tycker är viktigt kan man förbereda maten och göra maträtter som ser proffsiga ut men är lätta
Då har ni hittat det perfekta receptet här. Men jag tycker ändå att det är potatiskakan som är hemligheten tillatt denna maträtt lyfts till en helt annan nivå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.