1 saltSkär
kålen i grova bitar. Lägg i en ugnsfast form och gnid in med olivolja. Rosta kålen i mycket het ugn, ca 250 grader, tills den har fått lite färg. Ta ut och tillsätt örterna som först hackas. Sätt in i ugnen igen och fortsätt tillagningen ca fem minuter. Ta ut, låt svalna något, smaksätt med salt. Servera varmt eller kallt.
Koka bulgurn enligt anvisningar på förpackningen. Skär sparrisen i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och lägg i bulgur, citronskal, sparris och tomater och rör om
1. Hacka och fräs gul lök, vitlök och hackade champinjoner på låg värme i lite smör. Ös över i en skål och rosta sedan solrosfröna i lite olja och salt
Röd curry kan vara den absolut godaste kryddan. i alla fall just nu. Det är många smaker och kryddor jag tycker om och oftast säger jag att just den jag använder för dagen är godast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.