litet huvud vitkål eller spetskål. 1färsk rosmarin. 1salvia. 1olivolja. 1saltSkär kålen i grova bitar. Lägg i en ugnsfast form och gnid in med olivolja
Servera den ugnsbakade fisken tillsammans med pasta, haricots verts och den örtkryddade röran. 2 dl kokta haricots verts och 500 grqm grönsakspasta från Pastella (koktid 1 minut). När det återstår 5 minuter av ugnsbaket, koka då upp lättsaltat vatten och koka haricots verts
Haricots verts är nog det ord som felstavas mest av alla. Jag funderade på det när jag lagade denna salladen tidigare i veckan och när jag stod där i med haricots verts-påsen i handen inser jag att jag också stavar fel
150 g Färska haricots verts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricots verts. 1Tillsätt haricots verts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medan haricots verts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricots verts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricots verts
Häll i haricots vets och stek tills dem blir lite mjuka. 200g frysta haricots verts1-2 vitlöksklyftor1 msk rapsolja1 burk tomatsås (á 400g)svartpepparsaltHetta upp en kastrull med rapsolja. 200g frysta haricots verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.