Curtido Servera gärna med pupusas. morötter. 1vitkål. 1rödlök (liten). 1färska jalapeño eller grön chili (valfritt) Svt
Ugnsbakad spetskål 1 st Huvud spetskål. 0,50 dl Olivolja. 10 g Vitlök. Örtsalt. Svartpeppar (nymalen). 100 g Smör www.lchfarkivet.se
Sötpotatissallad Lägg spenaten på ett fat strö på med rostad sötpotatis, fetaost och grovhackade hasselnötter. Blanda med olivolja och flingsalt och rosta tills den är mjuk och fått färg, i 25–30 minuter Annikas Bakery House
Bakad vitkålssallad Lägg i en ugnsfast form och gnid in med olivolja. Ta ut, låt svalna något, smaksätt med salt. litet huvud vitkål eller spetskål Svt
Rostad spetskål med brynt hasselnötssmör Pensla med olivolja. 1. Sätt ugnen på 225°. 2. Ansa och skär spetskålen i fyra klyftor. 3. Sätt in i ugnen i 30 – 40 minuter tills den fått fin färg Svt
Coleslaw Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 huvud vitkål , litet, ca 500 g 1 st morot 2 msk gul lök(ar) , finhackad 0,5 dl majonnäs 1 dl gräddfil 1 msk vitvinsvinäger 1 tsk dijonsenap 0,5 tsk socker 0,5 tsk salt 0 st svartpeppar , nymalen från kvarn Köp receptet www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.