Om ni är skeptiska till vegetarisk mat (vilket rätt så många faktiskt är) eller känner någon annan som är det, så tycker jag ni ska testa denna linsburgare
Fräsch mexikansk majssallad med mycket smaker. Passar att serveras vid de flesta rätter. Egentligen har man en ost som heter “cojita” i salladen men fetaost funkar alldeles utmärkt det med
Ugnsbakat ris med svamp är en krämig gratäng baserad på ris och svamp. Den blir otroligt rik på smak eftersom riset kokas med svamp och buljong innan det sätts in i ugnen för den sista lilla touchen
Skölj bönorna och mixa dem grovt. Riv potatisen. Hacka jalapeñon. Blanda bönor, potatis, jalapeño, timjan, spiskummin, potatismjöl, ägg, salt och peppar och forma till 4–6 biffar
Att variera sig är svårt men lyckas du banka in de här grunderna är du en. god bit på väg. Nästa vecka tittar vi närmare på fiberrika grönsaker/rotfrukter och hur du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.