Pensla eventuellt papperet som kakan gräddats på med lite vatten innan det försiktigt dras bort. Vänd bestämt ner en tredjedel av grädden i chokladen, rör med en visp till en jämn chokladsmet
Gott nog att värma sig med en kall maj-dag – eller en höstdag i oktober. Hallå våren, vad hände. Bättre då att knata in i köket, sätta på ugnen och laga en skinstek från Alsace
- Skala grapefrukten och skölj andra frukterna ordentligt. Den här apelsinmarmeladenfrån Sevilla, som engleskor kallas det ‘Seville Orange Marmalade’ är den mest populär marmeladen i UK och Australia samt den är fantastisk god spansk marmelad
*** Tapiocastärkelse/mjöl går att köpa i asiatiska special-affärer. Är det verkligen värt det att börja experimentera med helt nya ingredienser som man inte vet vad de är och hur de fungerar
Entrecôte med Café deParis-smörfrån Grillmat LCHF. Kryddblandningen använde jag också till att smaksätta gräddsås, då blir det förstås en Café deParis-sås
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.