Arroz de Pato à Moda de Braga - Ris, korv och anka från Braga
Bakhörnan
Bakhörnan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 minuter
  • 2 ankbröst salt och peppar
  • 1 citron ekologisk
  • 250 g chorizo/choutico eklogisk
  • 5 ½ dl långkornigt ris (jag hade ekologiskt jasminris)
  • 2 msk olivolja, ekologisk
  • 2 stora gula lökar, hackade ekologisk
  • 1 morot, skalad och riven
  • 150 g presunto eller prosciutto ekologisk, i 3 cm tjocka skivor och grovhackade
  • 1½ dl kycklingbuljong
  • 2-3 msk smält smör
  • 4 msk hackad slätbladig persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.