Lägg över i en stor gryta. 1skala och skär morötterna och lökarna i stora bitar och lägg ner i grytan. 1koka upp grytan och rör om under tiden. Låt grytan sjuda i cirka 1 1⁄2 timme under lock. 1Blanda ner champinjonerna och baconen i grytan
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Sätt grytan i mitten av ugnen och tillaga c 1 tim & 45 min i 175 grader
Men det kändes som att det ultimata testet väntade – nämligen BoeufBourguignon. Jag har lagat denna formidabla gryta tidigare, då i vanlig ugn, och jag ville testa om det gick lika bra i crockpoten
Bryn kött och lök och lägg efter hand över i en gryta. Servera grytan, överströdd med klippt persilja, tillsammans med pressad potatis eller ris och haricots verts
Jag gjorde min gryta i min crock pot (slow cooker) och köttet fullkomligt föll i sär, mums. Frånvaron har inte berott på något annat än att semestern nådde sitt slut och det var dags att ta sig ann vardag och jobb igen med allt vad det innebär
Eftersom det var en vardag och jag var trött när jag kom hem orkade jag inte göra inkokt lök att ha till, men med svamp och bacon, dvs två av tre av de klassiska tillbehören, blev det naturligtvis riktigt gott ändå
Finhacka lök, morot och selleri så fint du kan. Fräs mjukt utan att det tar färg i olivoljan. Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.