Lägg rosmarinbladen i en sil och skölj dem med hett vatten. Pensla den medolivoljaoch tryffelolja. Gnugga bladen med fingrarna i olivoljan för att frigöra så mycket smak som möjligt
Häll ut degen i långpannan och tryck ut den med mjölade händer. Gör många hål med fingrarna i brödet. Ringla olivolja över brödet och strö över flingsalt och hackad rosmarin
Detta bröd har jag smaksatt med ajvar relish, oliverochrosmarin för att ge det lite extra smak. De långa jästiderna bidrar också med massor av smak och fin konsistens
Rippla olivolja över degen och tryck hål med fingrarna. Det enkla är det goda - en mustig soppa tillsammans med focaccia och vardagsmiddagen förändras till en festmåltid
Pensla brödet medolivoljaoch strö över rikligt med flingsalt och toppa det hela medrosmarin. Anna serverar focaccian tillsammans med tillbehör som smör, fetaost, oliver, påläggsmat (typ prosciutto, salami, breasola), körsbärstomater, röd paprika och då fungerar det som en lätt lunch eller kraftig fika
Smula jästen i en bunken och rör ut den med ljummet vatten. olivolja, gärna med citronsmak. Efter jäsningen petar du ner tomater, oliver, fetaost ochrosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.