Skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Lägg kålen i en bunke och tillsättlimeskal- och saft, vinäger, honung, salt och vatten
AsiatiskakycklingköttbullarBlanda färsen med fint skuren vårlök, pressade vitlöksklyftor, ingefära, salt och fintstrimlatcitrongräs (banka stjälken med baksidan av en knivinnan du skivar så tunt som möjligt)
Ingredienser. Skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Lägg kålen i en bunke och tillsättlimeskal- och saft, vinäger, honung, salt och vatten
Blanda i hackad koriander och fyll salladsblad med färsblandningen. Ibland, särskilt när vädret inte kan bestämma sig för om det är indiansommar eller höst, kan jag bli sugen på något fräscht med rena smaker men ändå inte en sallad
Vegoköttbullar. Det här mina vänner. Vegoköttbullarna. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång itiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.