Rulla ut smördegen och strö över ost, chiliflakes och timjan. 140 gram ädelost. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter tills snurrorna har fått fin färg. 140 gram ädelost
Smaksätt med tryffelolja, droppa helst i lite åt gången och smaka av. 2 dl crème fraiche, 34 %. 1Dipp2 dl crème fraiche, 34 % 0,5-0,75 dl riven parmesan 0,5 krm salt 0,5 tsk tryffelolja. 1Servering200 g krispiga, lättsaltade chips, t ex lantchipsBlanda ihop crème fraiche, riven parmesan och salt
Låt kryddorna svalna och mixa dem tills de smulas sönder så mycket som möjligt. Lägg alla hela kryddfrön i en helt torr stekpanna (svartpepparkorn, hel nejlika, kummin- kardemumma, bockhornsklöver- och senapsfrön)
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor ochgrillat lamm och den har passat precis lika bra där
Här har jag samlat många av mina goda tillbehörtill vårens och sommarens kommande grillmiddagar. Här nedanför bilden kommer tips på olika såser och grönsaksrätter som passar bra tillgrillat, klicka bara på länkarna så kommer du till receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.