Lyxig tryffeldipp med krispiga chips
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche, 34 %
  • 10,5-0,75 dl riven parmesan
  • 10,5 krm salt
  • 10,5 tsk tryffelolja
  • 1200 g krispiga, lättsaltade chips, t ex lantchips
  • 1 Dipp2 dl crème fraiche, 34 % 0,5-0,75 dl riven parmesan 0,5 krm salt 0,5 tsk tryffelolja
  • 1 Servering200 g krispiga, lättsaltade chips, t ex lantchipsBlanda ihop crème fraiche, riven parmesan och salt. Smaksätt med tryffelolja, droppa helst i lite åt gången och smaka av. Servera dippen med lättsaltade chips.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.