Grillning

Grillning

  • 19 Recept
Fetaostkräm

Fetaostkräm

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 dl crème fraiche 300 gram fetaost 0,5 tsk honung 2 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet
Rotfrukter i ugn

Rotfrukter i ugn

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar. Skala sötpotatisen och skär den i klyftor
Marinerade grillade kycklingspett

Marinerade grillade kycklingspett

Pensla med sweet chilisås mot slutet av grillningen. 4 kycklingfiléer, ca 500 gram färska kycklingbröst eller 600 gram frysta
Revbensspjäll som kokas och sedan grillas.

Revbensspjäll som kokas och sedan grillas.

Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
4 enkla och annorlunda tillbehör till grillat

4 enkla och annorlunda tillbehör till grillat

Skölj kikärtorna och ha ner i en mixer. Klicka i Crème Bonjour Gräslök och slå på olja. Kör allt till en smet och späd eventuellt med vatten till lagom konsistens
Marinad med dijonsenap och vitt vin

Marinad med dijonsenap och vitt vin

En saftig, grillad kycklingfilé med smak av dijonsenap och vitt vin. Recpetet kommer tidningen "Matmagasinet" (specialnummer