Blanda samman alla ingredienser. salt och svartpeppar. Låt stå i minst 30 minuter och smaka därefter av med ytterligare citron, salt eller peppar. 1 citron, skal och saft. 1 gurka, skuren i fina tärningar 1 citron, skal och saft 2 dl turkisk yoghurt 1 msk majonnäs 1 msk vitvinsvinäger eller vit balsamico 2 schalottenlökar, finhackade salt och svartpeppar
Vispa ner äggulorna och valfri mängd dragon och persilja. 1färsk, hackad bladpersiljaVärm upp creme fraichen under omrörning och smula sedan ner buljongtärningen ochchiliflaksen. 1Ta kastrullen från plattan och låt svalna ca 1 minut. 1Ställ tillbaka på plattan och värm upp under omrörning tills att såsen börjar tjockna. 1Servera direkt till ditt favoritkött eller en bit stekt lax kryddad med lite dragon, örtsalt och paprikapulver
Häll crème fraiche och mango chutney i en skål. Ställ kallt till servering. Dela chilifrukten i halvor på längden, ta bort kärnorna och hacka fruktköttet fint
Tillsätt finskuren persilja och smaka av med salt och peppar. Tillsätt smöret (ta inte medbottensatsen, då blir det för salt) i en tunn stråle under vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.