1 ca
300 g små champinjoner 3,5 dl vatten 0,75 dl olivolja 1 liten gul lök, hackad saft av 1/2 citron 1 tsk torkad timjan 2 klyftor vitlök, hackade 2 tsk salt ca 10 svartpepparkorn 0,5 dl hackad persiljaBlanda allt utom svamp och persilja i en kastrull. Sjud 5-10 minuter. Lägg i den ansade svampen, sjud 5 minuter. Ta upp svampen och låt svamp och lag svalna var för sig. Slå marinaden över svampen och strö på persilja. Rostat bröd är gott till.
Ingredienser Portioner. 4 3 dl kantareller 2 msk finhackad bladpersilja 2 msk finhackad schalottenlök 3 msk färskpressad citronjuice 4 msk olivolja 2 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva
Yield. 18. Servings. 9. Cook Time. 50 Min. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Skölj kikärtorna och ha ner i en mixer. Klicka i Crème Bonjour Gräslök och slå på olja. Kör allt till en smet och späd eventuellt med vatten till lagom konsistens
Marineradechampinjoner4 portioner Ingredienser200 g färska champinjoner, sköljda och skivade ½ dl vit balsamvinäger ½ dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl bladpersilja, hackad Blanda samtliga ingredienser. 200 g färska champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.