Älgfärsbiffar med klyftpotatis och pepparrotslingon
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • potatis
  • rapsolja
  • gourmetsalt
  • ströbröd
  • lingon, frysta
  • råsocker
  • pepparrot, färsk och riven
  • schalottenlökar, finhackade
  • balsamvinäger
  • vatten
  • viltfond
  • strösocker
  • timjan
  • persiljestjälkar
  • Maizena majsstärkelse
  • smör
  • älgfärs
  • matlagningsgrädde
  • potatismjöl
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 person(er) Ingredienser Potatis: 400 g potatis 0,5 msk rapsolja 1 msk gourmetsalt 1 msk ströbröd Lingon: 75 g lingon, frysta 2 msk råsocker 2 msk pepparrot, färsk och riven Sås: 2 schalottenlökar, finhackade 0,5 dl balsamvinäger 1,5 dl vatten 1 msk viltfond 2 msk strösocker 1 krm timjan 3 persiljestjälkar 1 tsk Maizena majsstärkelse 1 tsk smör Färsbiffar: 400 g älgfärs 2 schalottenlökar, finhackade 3 msk matlagningsgrädde 2 msk vatten 1 msk potatismjöl 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 tsk rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.