Plocka upp ägget med en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk. Att pochera ägg är enklare än vad en kanske tror, viktigt är mängden ättika i vattnet då det är den som gör att ägget drar ihop sig
Bred majonnäs på brödskivorna, lägg på salladsblad, chorizo och avsluta med ägg. Jag såg en bild på en äggmacka för ett tag sedan som såg så himla god ut så idag till lunch försökte jag återskapa den
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Koka bovetenudlarna enligt anvisningen på förpackningen (överkoka inte, nudlarna fortsätter att tillagas i pannan efter kokningen) och häll av i durkslag
Jag har lagt ut en hel del olika recept på burgare här på Citroncest, men jag tror aldrig att jag faktiskt lagat till en hederlig burgare på kött, med god hemmaslagen majo och krispigt bröd
Mjukosten skall bres påovanpå tårtan och runt om på sidorna på tårtan. Ta sedan fram en bunke och häll i creme fraichen och tonfisken och den finhackade löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.