Bäst att testa lite påskmat tyckte min kära kollega Emma idag ochmed en bra övertalningsförmåga så står jag nu här hemma i köket och funderar på vad man kan tänkas ha på ett påskbord
Lägg ägg och bacon på mackan och toppa medtomateroch rosmarin. -) Påskmat bryr jag mig inte om i år, det är ju som julbord och det är jag verkligen inte sugen på så ikväll ska vi avnjuta en god meny med räkor och oxfilé som huvudingredienser och i skrivande stund står rödvinsåsen och reducerar på spisen
På torget vid Brommaplan, där jag handlar, samsas dessutom säsongens grönsaker med rabarber, jordgubbar och hallon som alla är tillåtna enligt LCHF-dieten
Lägg sedan på tärnad bacon, ägg, soltorkade tomater i bitar och riven ost. har du lite tid över, knåda snabbt ihop din deg med vatten, mjöl, bakpulver och lite salt
Fyll sedan det förgräddade skalet medknaperstekt bacon, delade tomateroch smula över fetaost, jag använde som sagt tärnad och då är det bara att slänga i bitarna
1 charlottenlök1 vitlöksklyfta3 potatisarHacka lök å vitlök och tärna potatisen. Tillsätt,1 burk majs (150g)5 dl buljong (jag tog min kokta renbuljong men det funkar nog säkert med grönsaksbuljong också)Låt sjuda i 20 minuter. Mixa och tillsätt 1 dl grädde och salt och peppar och jag tog i persilja också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.