1 hel piggvar. 150 g pepparrot. 11 citron. 1200 g Arla® Svenskt Smör. 1hackad färsk dill. 1salt. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel piggvar 50 g pepparrot 1 citron 200 g Arla® Svenskt Smör hackad färsk dill salt
Filea en piggvar så du får ut två fina filéer. Ta även ut fenorna, dessa ska friteras. (Eller be fiskhandlaren filea och ta bort skinnet och be att få ta med fiskskrovet)
1, Värm ugnen till 200 grader. 2. Skär av huvudet på räkorna, men låt resten av skalet vara kvar. 3. Strö havssaltet i en långpanna och lägg räkorna ovanpå
Då blev det äntligen av att testa att marinera bläckfisk, en rätt jag tycker om här vid Medelhavet. Mat för en solig dag Så fick vi då lite sol och värme efter några kyliga dagar
1 pkt. ca. 200 gr. fryst musselkött (musslor utan skal) tinat, jag hittade ett jättebra paket på Ica. musslorna var ifrån ChileLite mjölFärsk finhackad chili, mängd efter smak, tänk på att det är kärnorna som är starka