Piggvarmed skirat smör och pepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrot och var inget som jag längtade efter
Pepparrotsköttmed buljongkokta grönsaker. Lägg i gryta, fyll upp med vatten och ha i buljongen. ”Rädisan är värd sin vikt i bly, rättikan i silver men pepparroten i guld
Ta ut några gånger och ös eller pensla blomkålen med smöret som smält i botten. Mjukfräs rödlök och paprika i olja och låt äppelbitarna fräsa med i slutet
Naturell piggvarmed stekta champinjoner, smörslungade nypotatisar och finhackad gräslök. Lägg allt i långpannan, krydda med salt, vitpeppar och lagerblad
Piggvar på ben - klippt och delad längs ryggbenet. Gnid in dem med salt, peppar och olja. Koka skalen i vattnet tillsammans med kryddorna och citron i ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.