Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Tina räkorna, om de är frysta. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Tina räkorna, om de är frysta. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Ta ut fisken ur ugnen och lägg räkorna ovanpå. 1/2 dl skalade räkor. 1/2 dl skalade räkor. Jag tycker precis som många andra, att det absolut optimala är att laga all mat helt från grunden
De fräscha räkorna bidrar med konsistens och rödlöken ger det där lilla extra bettet. Servera fisken med ansjovissmöret, några räkor, hackad rödlök och pressad potatis
Rökta räkor är riktigt gott och lyxigt. men visste ni att de tillverkas av frysta räkor, inte av färska, orsaken är att de blir för torra om man gör dem på färska har jag fått höra
Igår åt vi en riktigt god middag med lax, zucchinispasta och en kall sås med dill och räkor. Blanda ihop allt tillsätt den vispade grädden och räkorna sist
Toppa med räkorna innan servering. 500 g räkor med skal. 500 g räkor med skal. Hemma efter en solig, rolig och skön lördag i Båstad under damerna tennisvecka
En ville ha fisk och en ville ha räkor. Skala räkorna. Strö över räkor, gräslök och ägghack. Ugnsbakad torskrygg med smör och räkor – 4 personer. 300 gram räkor. 100 gram smör + 50 gram 300 gram räkor
Lägg på sparris och räkor. Recept. Mia Veronica Pa. lör, 2013-08-17 13. 06. 45min. (0). 1. Blanda creme fraîche, grädde, dill, salt och citronpeppar samman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.