1 salt
och pepparLägg räkorna i en ugnsfast form. Blanda smöret med paprika, finhackad vitlök, gräslök samt dill och fördela kryddsmöret över räkorna.Ugnsstek räkorna i 225°C tills de är lätt gyllenbruna och smöret har smält helt.Servera direkt med citronklyftor, plockad dill och gott bröd.
Dela bröden och pensla dem med smält smör och värm dem i några minutertills de blirlitekrispiga. Blanda det med hummersmöret som finnsi huvudet på hummern
Smält smör och pepparrot Av. Margareta Persson SKRIV UT RECEPTET. 4 portionerIngredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklipptdillTillservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.