Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan medvitlökochchilioch sedan kyla den
Vi stekte till några stora räkoroch kryddade medvitlök, chilioch lime. Smaka av med salt. Fräs räkorna i olja och lägg i chilin, vitlökenoch pressa i limen
Servera med bröd och/eller sallad. För en gång skulle blev de perfekt tillagade, varken sega, hårda eller torra (jo jag har lyckats med det mesta i räkväg)
Långskurna skivor av kycklingfiléer med citronsåscréme serverat med pommes frites och toppat medräkor snabbkokta i vin, chiliochvitlök garnerat med citrontimjan
Räkormed sting. Täck skålen med plastfolie och låt stå i kylen en timme innan servering. Räkor fick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.