Avsluta med att strö över hackad persilja. Vi gjorde flera rätter som kommer i senare inlägg, men en av mina favoriter var heta tigerräkor som vi hittade ett recept på från Nigella Lawson
Men, den vårfagra fredagskväll i april förra året då vi första gången åt dessa räkor, pressade vi citron över dem, och dessutom vi svalkade våra strupar med
Frästa räkormed broccoli i en asiatisk sås på soja, sesamolja, chiliflingor, vitlök och risvinäger. Jag brukar ha en påse frysta Vannameiräkor i frysen och tar ut så många jag behöver, på morgonen, så att de är tinade då jag kommer hem från jobbet
Serveras med en rissallad. Varva räkor och bläckfisk på spettet. Låt räkorna och bläckfisk ringarna marinera i ca 3 timmar. Grilla ca 3 min på varje sida pensla med marinaden. 400 g råa tiger räkor skalade frysta
I med vitlöken. Tina räkor och skala dem. I med grädde och hummerfond. Lägg i räkorna, låt dem bli varma. Tillsätt persilja och smaka av med cayennepeppar och salt
Servera medgrillade grönsaker och aioli. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Blanda löken med avokado, rucola och räkor. sallad på räkor, avokado och rucola. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.